Meer resultaten voor rottweiler kennel

rottweiler kennel
Chezzies.
Welkom Bij Chezzies Rottweilers. Meest recente berichten. Puppies week 4 en 5. Puppies 3 weken. Pups twee weken. Beschuit met muisjes. De laatste loodjes. California vom Eiswappen. 2016 Chezzies Website door ZUSY Web Services. Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht.
boot huren friesland zonder vaarbewijs
AMAZING ROTTWEILER KENNEL HARDRADA IN NZ 1 YouTube.
Published on Dec 21, 2016. Only I tell them Amazing" Rottweiler kennel. They don't' tell and think about it. Please don't' misunderstand it. I love their rottweiler and bought my dog from them last year. They lived in UK in past.
buddha to buddha ring
Nederlandse Rottweiler Club Beschikbare pups en te verwachten nestjes.
Moeders / Vader.: HD A, ED 1, JLPP onbekend, VZH, IPO 3., Angel V.d Binding. HD A, ED 1, JLPP N/JLPPdrager, NLD Kamp, RST E.S.Z., Terug naar boven. Nederlandse Rottweiler Club. Gevestigd te Amersfoort. Lid Raad van Beheer en IFR.
Wijnverpakkingen
Rottweilerkennel van de Runderkraal Vessem Nederland.
www.vantvoske.nl Home.
De stap werd gezet en in 2006 na IPO 3 gehaald te hebben, werd Keley stammoeder van onze kennel van t Voske en kreeg zij haar eerste nest. Sindsdien fokken we zo nu en dan een nest puur voor ons plezier. Na het eerste nest heb ik nog verschillende wedstrijden gedaan met Keley waaronder de Nederlandse Club Kampioenschappen. Met trots kan ik dan ook zeggen dat ik met Keley in 2007 Nederlands Club Werkkampioen ben geworden. Ook heb ik mee gedaan aan het WK voor Rottweilers in 2008 dit was een hele leuke en leerzame ervaring. Hierna zijn er nog 2 nestjes geboren. Uit het 2 e nest heb ik een teef aangehouden met de naam Ziva van t Voske het z-nest. Ik ben met haar druk aan het sporten en ook zij laat zich goed zien op dit gebied. Met Ziva heb ik inmiddels haar eerste nest mee gefokt. Wij zijn lid van de NRC en fokken volgens de regels en voorwaarden van de NRC. Mijn doel bij het fokken van de nestjes is om een gezonde en sociale rottweiler te fokken met de nadruk op africhtingsgeschiktheid.
Club fokkers Rottweiler Nederland.
Rottweiler reu Macho. Rottweiler reu Ramses. Koppels op zoek naar een baas. Op dit moment geen herplaatsers. Rottweilers in het Asiel. Rottweiler reu Rocky. Rottweiler teef Phi. Rottweiler reu Diezel 1. Rottweiler teef Billy. Stichting voor iedere Rottweiler in Nederland.
Rottweiler Centrum 3DogZ.
Home.
Title Kennel Kennel bar. van van t t Drieske. Drieske.
En in 2004 is ons eerste nestje geboren. Ook voor ons weer een nieuwe ervaring na al die jaren te fokken met de Rottweiler en de Jack Russell. Groetjes van Hanny en de beestenboel. Copyright 2004-2016 Kennel van t Drieske.
vaandel. navigatie. home.
Onze passie voor de rottweiler is in 1998 ontstaan, toen we als vrijwilligers regelmatig een rottweilerteefje uit het asiel uitlieten. De rottweiler was niet meer uit ons leven weg te denken en dus besloten we in 1999 onze eerste pup Zo in huis te nemen.
Alles over de Rottweiler en Rottweiler Pup! De Leemlande Rottweilers.
HOME NIEUWS ONZE ROTTWEILERS PUPPY'S' VORIGE NESTEN PUPPY TERUGKOMDAG CONTACT LINKS WEBDESIGN ADV. Deze site is gemaakt door De Leemlande Rottweilers Copyright 1996 2018. Alle rechten voorbehouden. Onze kennel is geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland onder nr. Wij zijn lid van de Nederlandse Rottweiler Club.
ofvoyagerrotts.
Het eerste nestje in 2005 met Nasty waren ook helaas maar 2 puppen echter beide pups bracht ons verder in de Rottweiler wereld. Deacon of Voyagerrotts is een bekende reu in de rottweiler wereld, zijn uit grijpende en elegante gangwerk was zijn visite kaartje, en zijn zus Dear Cheyenne is de stam moeder geworden van Chezzies Rottweiler kennel.

Contacteer ons