Meer resultaten voor rottweiler kennel

rottweiler kennel
Rottweilerkennel v.d. Steenharstertille.
Behalve het uiterlijk van de Rottweiler is voor ons de gezondheid en het karakter van het grootste belang. Ons streven is een plezierige gezinshond te fokken die voldoet aan de rasstandaard. De naam van onze kennel is ontleend aan de oude naam van de brug vlak bij ons huis n.l.
hangmat bestellen
Rottweiler Dog Breed Information.
Eventually, in the early 20th century, the reinvigorated Rottweiler remerged as a police dog. The Rottweiler parent club was founded in 1971. The annals of cynology make no further mention of the breed until 1901 when a combined Rottweiler and Leonberger club was formed.
Bureaustoel
Von der Leibrücke.
elite dating
Rottweiler Kennel 3DogZ.
Rottweiler kennel 3DogZ is geen ndagsvlieg in de markt van velen. Al meer dan twee decennia houden we Rottweilers. Het startte allemaal met een verhuizing vanuit de stad naar een prachtige boerderij op het mooie platteland. In die tijd zochten we naar honden die als kameraad voor het hele gezin moesten dienen en ook een waakfunctie hadden vanwege de afgelegen woonlocatie.
koelkast
rottweiler pups rottweilerfokker, kennel rottweilerkennelrottweiler, kennelpupshonden, rottweilers.,
kroonluchter voor kinderkamer
Club fokkers Rottweiler Nederland.
Kennels waarbij in de afgelopen 3 kalenderjaren geen nest is geboren, zullen automatisch van de lijst afgevoerd worden. Klik op deze LINK om rechtstreeks te gaan naar het overzicht zoals deze vermeld staat bij de Nederlandse Rottweiler Club. Onze adoptie procedure uitleg.
e sigaret schadelijk of niet
Welkom bij Kennel van t Zonnekamp.
Rottweilers van het Wederzicht.
Dat werd Django een Rottweiler pup van 9 weken, die al 10 kilo woog toen ze hem meekregen. Het werd dan ook een flinke baas. Ferry heeft heel veel met hem getraind, en van hem veel geleerd. Het was een echte" Rottweiler.
Over ons.
Wij zijn Hans, Femke en Giulia Oost en verwelkomen u op de site van Rottweiler kennel vom Nyeboxwoude. We zijn een kleinschalige en persoonlijke kennel die voldoet aan alle eisen die gesteld worden door de Nederlandse Rottweiler Vereniging en de Raad van Beheer, dit betekend onder andere dat onze honden HD en ED getest zijn, goede showresultaten hebben behaald en geslaagd zijn voor de MAG test maatschappelijk aanvaardbaar gedrag Ons streven is om uit bewezen Duitse bloedlijnen, zeer sociale, mooie en werklustige honden te fokken die uitermate geschikt zijn als gezinshond.
ofvoyagerrotts.
Het eerste nestje in 2005 met Nasty waren ook helaas maar 2 puppen echter beide pups bracht ons verder in de Rottweiler wereld. Deacon of Voyagerrotts is een bekende reu in de rottweiler wereld, zijn uit grijpende en elegante gangwerk was zijn visite kaartje, en zijn zus Dear Cheyenne is de stam moeder geworden van Chezzies Rottweiler kennel.
Home Rottweilerkennel van" de Binding."
Maar in 2007 is pas onze eerste Rottweiler, Queen van de Runderkraal bij ons gekomen. In deze jaren ben ik erachter gekomen wat een geweldig ras de Rottweiler is en wil ik zeker bijdragen aan gezonde Rottweilers in de toekomst.
Chezzies.
Welkom Bij Chezzies Rottweilers. Meest recente berichten. Puppies week 4 en 5. Puppies 3 weken. Pups twee weken. Beschuit met muisjes. De laatste loodjes. California vom Eiswappen. 2016 Chezzies Website door ZUSY Web Services. Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht.

Contacteer ons