Meer resultaten voor rottweiler kennel

rottweiler kennel
Welkom De website van brixenburg!
Hierbij kunt u zelf uw mening vormen en mocht u de keuze maken voor dit ras en specifiek onze kennel, wij staan u graag te woord om het een en ander toe te lichten, uw vragen te beantwoorden en alles doen wat mogelijk is om u te helpen met de juiste keuze voor een geschikte aanvulling van uw gezin. Maar u bent gewaarschuwdEens een rottweiler, altijd een rottweiler.
Zoekmachine adverteren
Home.
rolex horloge
Rottweiler Kennel Hondenschool Angfiero. Rottweiler Kennel Hondenschool Angfiero. Rottweiler Kennel Rottweiler Hondenschool Angfiero.
Rottweiler Kennel Hondenschool Angfiero. Rottweiler Kennel Angfiero. Wij fokken hobbymatig en hanteren een streng fokbeleid volgens de richtlijnen en de wetgeving in Nederland die voldoen aan de gestelde eisen met betrekking tot verschijning, gedrag en gezondheid.onze kennel voldoet aan alle hedendaagse eisen.
nlp
vaandel. navigatie. home.
Onze passie voor de rottweiler is in 1998 ontstaan, toen we als vrijwilligers regelmatig een rottweilerteefje uit het asiel uitlieten. De rottweiler was niet meer uit ons leven weg te denken en dus besloten we in 1999 onze eerste pup Zo in huis te nemen.
hostel barcelona
Nederlandse Rottweiler Club Fokkerslijst.
/ Fokkerslijst Fokkerslijst. Clubfokkers zijn Nederlandse fokkers welke lid zijn van de Nederlandse Rottweiler Club NRC, al dan niet met een bij de Raad van Beheer geregistreerde kennelnaam. Clubfokkers dienen zich met alle door hen te fokken nesten te houden aan het fokreglement van de NRC. Klik hier voor het fokreglement. Niet alle fokkers die lid zijn staan op deze lijst, ze moeten het zelf aanvragen. Dus bent u ook een NRC clubfokker en ontbreken uw gegevens op deze lijst, dan kunt u het hier een aanvraag doen voor plaatsing, na controle zal uw kennel dan op de lijst geplaatst kunnen worden.
NRC Rottweiler Kennel van Meijl op Zeven Rottweiler ist Willem Peters Nederweert Nederland.
Rottweiler kennels in Nederland Doggo.nl.
Hondenfokker Meer info. Rottweiler kennel Angfiero. Druivenstraat 78 2671 SK Naaldwijk. Mooie, sociale en gezonde Rottweilers. Hondenfokker Meer info. Dorpsstraat 113c 1688 CD Nibbixwoud. Erkende Rottweiler fokker. HondenfokkerProducten, Meer info. Kerkenweg 5 7766 AT Nieuw Schoonebeek. Wij zijn een zelfstandige Rottweiler kennel.
Club fokkers Rottweiler Nederland.
Rottweiler reu Macho. Rottweiler reu Ramses. Koppels op zoek naar een baas. Op dit moment geen herplaatsers. Rottweilers in het Asiel. Rottweiler reu Rocky. Rottweiler reu Diezel. Rottweiler teef x Lina. Rottweiler reu Bruce. Stichting voor iedere Rottweiler in Nederland.
Kennel voor Rottweilers Laarbeekhoeve.
Wilt u meer te weten komen over de Rottweiler hond, klik dan hieronder op meer informatie. U vindt daar een beschrijving van het ras, over uiterlijk, karakter, verzorging, en rasstandaard. De hondenkennel uit Brabant waar gezonde Rottweilers met een fijn evenwichtig karakter sinds 1985 worden gefokt.
Nederlandse Rottweiler Club Beschikbare pups en te verwachten nestjes.
Moeders / Vader.: HD A, ED 0, JLPP onbekendBNFR'09, NLD JKamp, NLD Kamp, MAG., Chezzies American Biloxi. HD A, ED 2, JLPP onbekend, NLD Kamp, BH, UV, VZH, IPO 2, MAG., Terug naar boven. Nederlandse Rottweiler Club. Gevestigd te Amersfoort.

Contacteer ons