Meer resultaten voor rottweiler kennel duitsland

rottweiler kennel duitsland
Internationale Rottweiler clubs Rottweiler Nederland.
Reuen op zoek naar een baas. Rottweiler reu Macho. Rottweiler reu Ramses. Koppels op zoek naar een baas. Op dit moment geen herplaatsers. Rottweilers in het Asiel. Rottweiler reu Rocky. Rottweiler reu Diezel. Rottweiler teef x Lina. Rottweiler reu Bruce.
google
VOM SCHLOSS HEXENTAL ROTTWEILERS, ROTTWEILER PUPS, STAMBOOM, K-9, ROTTWEILER PUPPY KOPEN, ROTTWEILER PUP TE KOOP, AFRICHTING, IPO, ENGELSE SPRINGER SPANIEL, SPRINGER SPANIEL KOPEN, TE KOOP SPRINGER SP
ROTTWEILER KENNEL VOM SCHLOSS HEXENTAL. ROTTWEILERZWINGER VOM SCHLOSS HEXENTAL. vom Schloss Hexental. Nederlands Fran├žais English. QUI AUDET ADIPISCITUR. Welkom bij Schloss Hexental! Wij zijn Guy Katrien Verschatse en wij wonen in het hartje van de Vlaamse-Ardennen, de meest groene en heuvelachtige streek van Vlaanderen.
hangmat touw
Rottweiler pups Kennel de Laarbeekhoeve.
Home Rottweiler pups. Er zijn Rottweiler pups beschikbaar, deze mogen in febr/mrt 2018 het nest verlaten. Neem contact op voor meer informatie. Klik hierboven voor fotos en videos van ons nestje Rottweiler pups. Een Rottweiler pup is een stoere pup met een zelfverzekerd karakter.
koffiemachine
Von Den Hatzruden Rottweilers.
Rottweiler kennel von den Hatzruden geeft U deze mogelijkheid! Voor een klein bedrag heeft u mooi waakbord, waar U zelfs achterop nog een mooie foto van U eigen hond kunt doen! Stuur ons even een mailtje wanneer U interesse heeft.
kroonluchter praxis
van de Ramshoven Rottweilers.
Het africhtingsvirus had mij al snel te pakken. Ik werd in het pak gezet en deed met name hierdoor veel kennis op over het wezen" van de Rottweiler. Ook zijn wij met Boris ook een antal malen succesvol naar tentoonstellingen gegaan. Voorjaar 1988 kwam onze eerste teef, Pharaische van de Nedermolen. Een super hond: Internationaal, Nederlands en Luxemburgs Kampioen schoonheid. Africhting IPO II. Met Boris bracht ik het tot IPO III. In middels was ik gecertificeerd B-pakwerker, zat als secretaris in het bestuur van De Kempen en was instructeur africhting. Onze kennel werd in 1990 geregistreerd bij de RVB onder de naam Van" de Ramshoven.
brandstof
Kennel Vom Hause Waldblick.
Wij zijn Wijnand en Fannie en ons zoontje Mike. Een passie voor honden, met in het bijzonder voor de rottweiler. Sinds 1998 hebben wij rottweilers. In 2010 hebben wij Cosy aangekocht vanuit Duitsland. Zij is de stammoeder van de kennel.
e sigaret schadelijk of niet
Rottweiler Kennels Kopen Puppies Duitsland Clubs.
Niveksue Malta Niveksue Rottweiler Kennel was established in the year 2000 and now is a member of the ADRK rottweiler klub and the F.C.I federation. Our aim is to breed beautiful healthy Rottweilers with strong working drive, courage with correct conformation, str.

Contacteer ons