Op zoek naar kennel rottweiler?

kennel rottweiler
TerWaele.nl Introductie.
Ter Waele is een kleine selecte Rottweilerkennel gesitueerd aan de kuststrook in het westen van Nederland regio s-Gravenhage. Het streven van deze kennel is het fokken van een gezonde Rottweiler die voor vele doeleinden geschikt is. Het is een kwestie van Type, Soundness, Beweging, Karakter en Gezondheid.
dorenbos taxi
Wie zijn wij Von der Leibrücke.
Zijn grote liefde is toch wel de Rottweiler. De eerste heeft hij kunnen kopen toen hij 16 was. Na verschillende honden heeft hij zijn eerste echte fokteefje in 1999 gekocht van Rudy Breepoels uit België Kennel aus Adelsdorf. Dit was Yirka aus Rosenflüss.
dagcursus
Rottweiler kennels in Nederland Doggo.nl.
Rottweiler kennel Angfiero. Druivenstraat 78 2671 SK Naaldwijk. Mooie, sociale en gezonde Rottweilers. Hondenfokker Meer info. Dorpsstraat 113c 1688 CD Nibbixwoud. Erkende Rottweiler fokker. HondenfokkerProducten, Meer info. Kerkenweg 5 7766 AT Nieuw Schoonebeek. Wij zijn een zelfstandige Rottweiler kennel. Hondenfokker Meer info.
brievenbusdoos a4
Rottweiler Kennels Kopen Puppies Duitsland Clubs.
Niveksue Malta Niveksue Rottweiler Kennel was established in the year 2000 and now is a member of the ADRK rottweiler klub and the F.C.I federation. Our aim is to breed beautiful healthy Rottweilers with strong working drive, courage with correct conformation, str.
boomstamtafel eiken
Rottweilers van het Wederzicht.
Dat werd Django een Rottweiler pup van 9 weken, die al 10 kilo woog toen ze hem meekregen. Het werd dan ook een flinke baas. Ferry heeft heel veel met hem getraind, en van hem veel geleerd. Het was een echte" Rottweiler.
dartpijlen gewicht
Von Den Hatzruden Rottweilers.
Rottweiler kennel von den Hatzruden geeft U deze mogelijkheid! Voor een klein bedrag heeft u mooi waakbord, waar U zelfs achterop nog een mooie foto van U eigen hond kunt doen! Stuur ons even een mailtje wanneer U interesse heeft.
accountant amersfoort
licg.nl Rottweiler.
Vroeger werd de staart van de Rottweiler gecoupeerd, maar dit is in Nederland tegenwoordig verboden. De Rottweiler is een veelzijdige hond, er zijn zelfs Rottweilers die getraind zijn als blindengeleidehond of hulphond. Let op, in niet alle landen is de Rottweiler welkom.
ballonnen bedrukken
Hof ter Cammen Home.
In 1998 zijn mijn vader en ik samen begonnen met het fokken van Rottweiler pups onder de kennelnaam van Hof ter Cammen. Wij fokken de stamboompups naar de eisen van de Belgische Rottweiler Club en KMSH en streven ernaar gezonde, werkwillige Rottweilerpups te fokken met een stabiel karakter.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Rottweiler kennel Angfiero, recensies en ervaring op Startpunthonden.
Fokkers in beeld. Recensies Rottweiler kennel Angfiero. Rottweiler kennel Angfiero. De fokker heeft nog geen foto toegevoegd. Recensies Foto's' Te koop Info Contact. Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Rottweiler kennel Angfiero. Heb jij ervaring met deze fokker?
Over ons.
Wij zijn Hans, Femke en Giulia Oost en verwelkomen u op de site van Rottweiler kennel vom Nyeboxwoude. We zijn een kleinschalige en persoonlijke kennel die voldoet aan alle eisen die gesteld worden door de Nederlandse Rottweiler Vereniging en de Raad van Beheer, dit betekend onder andere dat onze honden HD en ED getest zijn, goede showresultaten hebben behaald en geslaagd zijn voor de MAG test maatschappelijk aanvaardbaar gedrag Ons streven is om uit bewezen Duitse bloedlijnen, zeer sociale, mooie en werklustige honden te fokken die uitermate geschikt zijn als gezinshond.
Rottweilers Vantsultanshof.
TE KOOP/FOR SALE. Rottweiler kennel Van't' Sultanshof. Contact Van t Sultanshof.: Al onze Rotttweilers hebben Duitse topbloedlijnen. Wij fokken op schoonheid en karakter. Wij hebben ongeveer 2 nestjes per jaar. Telefoon: 32 16 445 384. GSM: 32 476 985 341.

Contacteer ons